TROUWEN // Een muzikaal feestje in de Twentse Bierbrouwerij

Wat een feest was deze trouwerij. Vanaf het moment dat ik in de ochtend binnen kwam was daar muziek. En niet zomaar muziek. Een origineel nummer door de bruid voor de bruid. Gespeeld samen met familie en vrienden en opgenomen om later nog samen van te genieten. Liefde, lachen en muziek in overvloed. Een bruiloft om niet te vergeten.

A &M :’Aaahh Merette, wat zijn wij onwijs blij met jou als fotograaf en mens!! Wat een fantastische foto’s!! We genieten enorm van de foto’s. Je hebt echt de sfeer weten te pakken en het verhaal weten te vertellen. We vonden het heel fijn dat je erbij was, een hele fijne energie en we hebben amper gemerkt dat je foto’s hebt gemaakt tijdens de ‘niet geposeerde’ momenten. 1000 maal dank daarvoor!!’

Locatie: Twentse Bierbrouwerij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *