Familie

Mini Sessie
Een mini sessie is ideaal voor jaarlijkse foto’s of wanneer een uitgebreidere sessie niet nodig is. Een sessie duurt 20 min en vindt plaats in het Nijreesbos in Almelo of de doorbraak in Bornerbroek. De shoot is inclusief 5 high res nabewerkte foto’s. De 5 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Datum en tijd iom fotograaf. Mini sessies kunnen maximaal een maand van te voren worden vastgelegd en zijn niet mogelijk op een andere locatie. Mini sessies zijn voor max 1 gezin per sessie.

€125,-*

Familie Sessie
Spontane en natuurlijke reportage shoot op een buiten en/of binnen locatie van jullie keuze of iom fotograaf. Geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. De shoot is inclusief 25 high res nabewerkte foto’s. De 25 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht.

€300,-*

Familie Sessie Video
Spontane en natuurlijk reportage op een buiten en/of binnen locatie van jullie keuze of iom fotograaf. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. De shoot is inclusief 10 high res nabewerkte foto’s en een video van 1-2 minuten met een licensed soundtrack. De 10 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht.

€400,-*

Lifestyle Sessie
Een lifestyle sessie focust op jullie leven als gezin in en rondom jullie huis. De shoot duurt ongeveer 3 uur en je ontvangt rond de 125 beelden. Daarnaast ontvangen jullie een prachtig mini-album. De shoot verlengen met extra uren? Dit is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

€450,-* 

Video Jaar Pakket
Een pakket van drie losse video shoots gedurende één jaar. Perfect om bijvoorbeeld een eerste jaar vast te leggen. De shoots duren ongeveer een uur per stuk. Na elke shoot ontvang je een teaser video van ongeveer 1 minuut. Aan het einde van het jaar ontvang je een video met licensed muziek van ongeveer 3 minuten.

€800,-*

Extra beelden
Als je meer beelden wil afnemen dan de beelden die inclusief die inclusief het geboekte pakket zitten, dan is dit mogelijk. De kosten hiervan bedragen dan €12,50 per extra beeld of €150,- bij afname volledige galerij.

*Prijs is inclusief BTW & reiskosten binnen een straal van 35 km rondom Almelo. Hierna wordt € 0,30 cent per km gerekend. Voor een reistijd langer dan 1 uur wordt €50,- per extra uur gerekend.