Over mij


Mijn foto’s zijn zintuigelijk. Je moet ze voelen, ruiken, proeven. De lichte ruwheid van een linnen jurk, de geur van een warme zomerdag. Mijn aandacht gaat bij het fotograferen naar het ogenschijnlijke onbelangrijke detail. Dat baby krulletje dat altijd de verkeerde kant uitstaat. We geven vaak meer aandacht aan de grote, in onze ogen belangrijke, dingen. Pas later voelen we dat het geluk vaak juist in kleine dingen schuilt.

Mijn stijl ligt tussen documentair en lifestyle. In mijn werk regisseer zo min mogelijk en grijp alleen in om storende elementen te verwijderen die niet bijdragen aan het verhaal. Ik hou van mensen fotograferen. Ik ben van mening dat je de mooiste momenten kan vastleggen als je een persoon zijn gang laat gaan en niet te veel regisseert. Ik vang die momenten, waarin je jezelf bent, waarin echte emotie zit. Een mooie foto laat zich niet afdwingen, die ontstaat vanzelf als een iemand zich prettig voelt. Ik kies ervoor voornamelijk voor om buiten in natuurlijk licht te fotograferen op locatie of in mijn eigen daglicht studio.

Ik ben een echte romanticus met een passie voor esthetiek en food/lifestyle. Groot liefhebber van borrelen, bordspellen, wandelen, tennis, boeken en een dansje in de woonkamer om de dag af te sluiten als gezin.

Na in Tilburg, Kaapstad, Den Haag & Amsterdam te hebben gewoond ben ik neergestreken in Almelo, Overijssel met mijn man en twee kids waar we ons droomhuis in de vorm van een oude stadsboerderij hebben gevonden die we de afgelopen negen jaar zelf hebben verbouwd.

Ik werk vooral in opdracht voor merken en tijdschriften waar natuurlijk ouderschap en vrijheid belangrijke thema’s zijn. De keuze voor natuurlijke materialen speelt hierbij ook een grote rol.  Ik heb mogen samenwerken met oa We Are WildWood, World of Crow, Kwiek, Broodplankenzo, Dawn Foods, Got you Dragon, Dr Oetker, Francis & Henry, Kleine Schobbejak, Folk Fabrics co. Mijn werk is gepubliceerd in/op Kiind Magazine, Ouders van Nu, Libelle, Homemagazine FR, Lemon Magazine, Mamarazzi (boek), Realmomstermag, Engaged, Girls of Honour, The Perfect Wedding. In 2021 ben ik afgestudeerd als fotograaf aan de fotoacademie in Amsterdam en maakte ik deel uit van expositie Beeld.