Tarieven Videografie

Familie Sessie Video
Spontane en natuurlijk reportage op een buiten en/of binnen locatie van jullie keuze of iom fotograaf. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. De shoot is inclusief 10 high res nabewerkte foto’s en een video van 1-2 minuten met een licensed soundtrack. De 10 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht.

€400,-*

Feest Video
Een familie feest is een perfect moment om een mooie compilatie video te laten maken. Of het nou een 50 jarig huwelijk, 75 verjaardagsfeest of een ander feestje is. Vaak zijn vrienden en familieleden uit het hele land bij elkaar gekomen. En wanneer hoe vaak heb je eigenlijk iedereen zo bij elkaar? In dit pakket zit 2 uur videografie op locatie, een full HD compilatie video met licensed audio bij in.

€475,-*


* Reiskosten & BTW
Prijzen zijn inclusief BTW (tenzij anders vermeld) & reiskosten binnen een straal van 35 km rondom Almelo. Hierna wordt € 0,30 cent per km gerekend. Voor een reistijd langer dan 1 uur wordt €50,- per extra uur gerekend.


** Extra beelden
Als je meer beelden wil afnemen dan de beelden die inclusief die inclusief het geboekte pakket zitten, dan is dit mogelijk. De kosten hiervan bedragen dan €12,50 per extra beeld of €150,00 bij afname volledige galerij. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen? Dan krijg je korting ten opzichte van de aanschaf van de volledige galerij achteraf.