Tarieven Familie Fotografie

Mini Shoot
Een mini sessie is ideaal voor jaarlijkse foto’s of wanneer een uitgebreidere sessie niet nodig is. Een sessie duurt 20 min en vindt plaats in het Nijreesbos in Almelo of de doorbraak in Bornerbroek. De shoot is inclusief 5 high res nabewerkte foto’s of volledige galerij. De 5 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen, dan ontvang je een korting ten opzicht van afname achteraf. Datum en tijd iom fotograaf. Mini sessies kunnen maximaal een maand van te voren worden vastgelegd en zijn niet mogelijk op een andere locatie. Mini sessies zijn voor max 1 gezin per sessie.

€125,-* / €250,-**

Lifestyle Shoot
Een lifestyle sessie focust op jullie leven als gezin in en rondom jullie huis. Van te voren bespreken jullie wensen en welke momenten voor jullie belangrijk zijn om vast te leggen. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. De shoot is inclusief 25 high res nabewerkte foto’s of de volledige galerij. De 25 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen, dan ontvang je een korting ten opzicht van afname achteraf. De shoot verlengen met extra uren? Dit is mogelijk. De kosten zijn dan €75,- per extra uur.

€315,-* / 435,-** 

Studio Shoot
Deze mini shoot is ideaal voor maternity, motherhood of gezins foto’s. Een sessie duurt 30 min en vindt plaats in mijn daglicht studio in Almelo. De shoot is inclusief 5 high res nabewerkte foto’s of volledige galerij. De 5 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen, dan ontvang je een korting ten opzicht van afname achteraf. Datum iom fotograaf.

€125,-* / €250,-**

Outdoor Shoot
Spontane en natuurlijke reportage shoot op een buiten en/of binnen locatie van jullie keuze of iom fotograaf. Geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. De shoot is inclusief 25 high res nabewerkte foto’s of volledige galerij. De 25 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen, dan ontvang je een korting ten opzicht van afname achteraf. Bij meerdere gezinnen per shoot wordt een kleine meerprijs gerekend en alle beelden geleverd (***).

€315,-* / €435,-** / €475,-***

Familie Feest
Een familie feest is een perfect moment om mooie foto’s te maken. Of het nou een 50 jarig huwelijk, 75 verjaardagsfeest of een ander feestje is. Vaak zijn vrienden en familieleden uit het hele land bij elkaar gekomen. En wanneer hoe vaak heb je eigenlijk iedereen zo bij elkaar? In dit pakket zit 2 uur fotografie op locatie. Naast reportage beelden van de sfeer, gasten en activiteiten is er ruimte om groepsfoto’s of losse familiefoto’s te maken. De shoot is inclusief alle door de fotograaf geselecteerde beelden (ong 125+).

€475,-*

Maternity/Newborn Pakket
Een pakket van twee losse shoots incl een zwangerschapsshoot en een lifestyle shoot na de geboorte. De shoot duren ongeveer een uur per stuk en zijn inclusief 25 high res nabewerkte foto’s per shoot of volledige galerij. De 25 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Daarnaast ontvangen jullie een prachtig mini-album. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen, dan ontvang je een korting ten opzicht van afname achteraf.

€525,-* / €775,-*

Familie Sessie Video
Spontane en natuurlijk reportage op een buiten en/of binnen locatie van jullie keuze of iom fotograaf. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. De shoot is inclusief 10 high res nabewerkte foto’s en een video van 1-2 minuten met een licensed soundtrack. De 10 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht.

€400,-*


* Reiskosten & BTW
Prijzen zijn inclusief BTW & reiskosten binnen een straal van 35 km rondom Almelo. Hierna wordt € 0,30 cent per km gerekend. Voor een reistijd langer dan 1 uur wordt €50,- per extra uur gerekend.


** Extra beelden
Als je meer beelden wil afnemen dan de beelden die inclusief die inclusief het geboekte pakket zitten, dan is dit mogelijk. De kosten hiervan bedragen dan €12,50 per extra beeld of €150,00 bij afname volledige galerij. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen? Dan krijg je korting ten opzichte van de aanschaf van de volledige galerij achteraf.

Wil je net iets anders dan de bovenstaande sessies/pakketten? Ik stel graag het juiste pakket voor je samen! Neem contact op voor meer informatie.