Tarieven Trouw Fotografie

De foto’s van jullie bruiloft zijn een van de weinige duurzame producten van die dag. Belangrijk is dat jullie een fotograaf zoeken die bij jullie past!

Na het eerste contact nodig ik jullie uit voor een introductie gesprek. Tijdens het introductiegesprek kunnen we elkaar leren kennen en kijken of het klikt. Daarnaast kunnen natuurlijk alle vragen stellen die jullie hebben. Een belangrijk onderdeel van dit gesprek is voor mij om jullie te leren kennen.

Bijvoorbeeld de hechte band die je met je oma hebt, jullie gezamenlijke liefde voor mooie schoenen of de giant jenga die je voor je trouwen zelf gaat maken. Deze informatie zorgt ervoor dat ik op jullie trouwdag precies weet welke momenten voor jullie speciaal zijn, en deze voor jullie kan vastleggen.

Trouwreportages starten vanaf €1450,- voor 6 uur. Voor elk extra uur wordt €125,00 per uur gerekend.

Alle trouwreportages zijn inclusief:
– BTW
– Reiskosten binnen 100km rondom Almelo (daarbuiten 0,30 cent per km)
– Mini album
-Verzendkosten
– Kennismakingsgesprek
– Aanlevering in online galerij met nabewerkte digitale foto’s
(minimaal 200 foto’s bij 6 uur fotografie. Daarna + 25 foto’s per uur).
– 10% korting op een volgende shoot (bvb familie) binnen 1 jaar na de trouwdatum

Trouwen in het buitenland? Ik leg jullie bruiloft graag voor jullie vast. Neem contact op met info@merettekuijt.nl voor een offerte op maat.

Mijn werk is o.a. gepubliceerd op Engaged & Girls of Honour en bekroond met Internationale trouwfotografie awards.

Zankyou // Beste trouwfotografen Overijssel
Engaged // Trash The Dress, Mexico City
Girls of Honour // Trouwen in een yurt
The Perfect Wedding // Real Wedding Whitley & Niels

Bij de bovenstaande trouwreportages vallen de volgende extra opties bij te boeken.

Tweede fotograaf  
Met een tweede fotograaf kan je de belangrijkste momenten van jullie dag vanuit verschillende perspectieven tegelijk vastleggen, zoals de first look en de aankomst bij de ceremonie. Ik werk uitsluitend met fotografen die ik goed ken en die aansluiten bij mijn stijl. Met het bijboeken van een tweede fotograaf worden er meer foto’s afgeleverd. Een tweede fotograaf kan bijgeboekt worden voor € 100,- per uur. 

Daarnaast biedt ik ook fine art albums & prints aan. Graag stel ik voor jullie een persoonlijk pakket samen gebaseerd op jullie wensen. Voor meer informatie, vragen of om een afspraak te maken, neem contact op met info@merettekuijt.nl

Testimonials

We waren voor onze bruiloft niet op zoek naar een traditionele huwelijksfotograaf voor een geposeerde reportage. We wilden een fotograaf die de ‘echte’ momenten en emoties wist vast te leggen, op een frisse manier. Deze hebben we absoluut gevonden in Merette. Naast dat het een enorm leuk en prettig mens is, die uitstekend in het huwelijksgezelschap opging, zijn haar foto’s prachtig geworden en heeft ze onze verwachtingen overtroffen.”

Marieke & Ivo

“Merette heeft op een prachtige manier onze speciale dag vastgelegd. Zeer professioneel en een bron van kalmte op zo’n dag waarbij er honderdduizend dingen tegelijk gebeuren en de tijd voorbij vliegt. “ 

Aniek & Perry

“Het vastleggen van emotionele momenten met oog voor detail was voor ons een belangrijk aspect tijdens onze bruiloft. Het weerzien van de foto’s geeft ons het gevoel ‘onze trouwdag’ opnieuw te beleven! Dit geeft des temeer aan hoe sterk haar reportage is geworden.”

Irma & Pascal