Maternity & Motherhood

Maternity & Motherhood Sessie (Studio)
Deze mini sessie is ideaal voor maternity of motherhood foto’s. Een sessie duurt 30 min en vindt plaats in mijn daglicht studio in Almelo. De shoot is inclusief 5 high res nabewerkte foto’s of volledige galerij. De 5 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen, dan ontvang je een korting ten opzicht van afname achteraf. Datum iom fotograaf.

€125,-* / €250,-**

Maternity & New Born Pakket
Een pakket van twee losse shoots incl een zwangerschapsshoot en een lifestyle shoot na de geboorte. De shoot duren ongeveer een uur per stuk en zijn inclusief 25 high res nabewerkte foto’s per shoot of volledige galerij. De 25 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht. Daarnaast ontvangen jullie een prachtig mini-album. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen, dan ontvang je een korting ten opzicht van afname achteraf.

€525,-* / €775,-*

Familie Sessie Video
Spontane en natuurlijk reportage op een buiten en/of binnen locatie van jullie keuze of iom fotograaf. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. De shoot is inclusief 10 high res nabewerkte foto’s en een video van 1-2 minuten met een licensed soundtrack. De 10 beelden kunnen jullie zelf selecteren in een online galerij. Extra beelden kunnen eventueel worden bijgekocht.

€400,-*

Video Jaar Pakket
Een pakket van drie losse video shoots gedurende één jaar. Perfect om bijvoorbeeld een eerste jaar vast te leggen. De shoots duren ongeveer een uur per stuk. Na elke shoot ontvang je een teaser video van ongeveer 1 minuut. Aan het einde van het jaar ontvang je een video met licensed muziek van ongeveer 3 minuten.

€800,-*

* Reiskosten & BTW
Prijzen zijn inclusief BTW & reiskosten binnen een straal van 35 km rondom Almelo. Hierna wordt € 0,30 cent per km gerekend. Voor een reistijd langer dan 1 uur wordt €50,- per extra uur gerekend.


** Extra beelden
Als je meer beelden wil afnemen dan de beelden die inclusief die inclusief het geboekte pakket zitten, dan is dit mogelijk. De kosten hiervan bedragen dan €12,50 per extra beeld of €150,00 bij afname volledige galerij. Kies je bij boeking van je shoot al meteen om de volledige galerij af te nemen? Dan krijg je korting ten opzichte van de aanschaf van de volledige galerij achteraf.