Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Ben je niet tevreden over het  gekochte product? Geen probleem. Binnen 14 dagen na ontvangst van je gekochte product, mag je gebruik maken van je herroepingsrecht.

In het kader van de wet “Kopen op Afstand” heb je als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een ‘Herroepingsrecht’ van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij je wel zelf de porto kosten voor het terugsturen moet betalen. Je kunt hierbij binnen 14 dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding retourneren, of binnen 14 dagen na ontvangst je van de herroeping op de hoogte brengen (melding) en vervolgens binnen 14 dagen na die melding retourneren.

Er zijn een aantal producten uitgezonderd van het herroepingsrecht. Dit betekent dat deze artikelen niet geruild of geretourneerd kunnen worden. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn downloadbare content. Voor digitale content die binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen volledig is uitgevoerd geldt dat deze zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Wens je een product te retourneren of te annuleren, neem dan contact op via info@merettekuijt.nl.